Vinkkeja miten
Uutiset Blogi

4 sovellusta, joilla voit seurata raskauttasi

Raskaus on kokemus, joka herättää tavallisesti ristiriitaisia ​​tunteita useimmissa naisissa. Useimmille tämä voi olla iloinen asia, ja usein heillä on paljon odotuksia ja toivoa syntymättömän lapsen suhteen. Toisille tämä voi olla aikaa, jolloin heitä vaivaavat kaikenlaiset epävarmuudet ja kysymykset, mukaan lukien onko lapsi normaali vai ei.

Tämä koskee erityisesti ensimmäistä kertaa äitejä, joilla ei ehkä ole ollut paljon kokemusta raskaudesta, kuten joutuessaan kosketuksiin läheisten ystävien ja sukulaisten kanssa, jotka olivat raskaana. Molemmissa tapauksissa joidenkin sovellusten käyttö voi olla hyvä tapa auttaa heitä raskauden aikana. Esimerkkejä joistakin, jotka ovat osoittautuneet erittäin tehokkaiksi tässä, ovat:

Oma raskauskeskus

Tämä on sovellus, joka on erittäin suosittu monien ihmisten keskuudessa, koska siinä on kaikki tarvitsemasi yhdessä paikassa. Sen avulla voit olla yhteydessä raskaana oleviin naisiin tai muihin olemassa oleviin äideihin, jotta voit saada tarvitsemaasi tietoa raskaudesta siellä olleilta ihmisiltä. Sen lisäksi siinä on myös työkaluja, kuten kalenteri, jonka avulla voit seurata raskauden etenemistä ja ymmärtää, mitä tapahtuu ja mitä todennäköisesti tapahtuu seuraavaksi.

Gerberin raskauskalenteri

Raskauden jokaisessa vaiheessa tapahtuu muutoksia, joita sekä äiti että lapsi kokevat. Tämä sovellus tarjoaa toiminnot, joiden avulla voit selvittää, mitä tarkkoja muutoksia nämä ovat. Tällä tavalla voit olla tyytyväisempi, jos huomaat muutaman asian muuttuvan etkä tiedä, onko tällaisia ​​muutoksia normaalia vai ei.

BabyBump Pregnancy Pro

Jos etsit parasta sovellusta, jonka avulla voit auttaa sinua raskauden aikana, tämä olisi se. Tämä sisältää kaiken tarvittavien asioiden tarkistuslistoista terveystyökaluihin, kuten painonseurantalaitteeseen. Voit jopa käyttää sovellusta seurataksesi vauvan liikkeitä ja kohdun supistuksia ja jopa ostaa raskauteen liittyviä tuotteita. Se, että se on niin kattava ja erittäin hyödyllinen, on ansainnut sille useita palkintoja. Se, että se kuulostaa monimutkaiselta, ei välttämättä tarkoita, että sitä on vaikea käyttää. se on todella helppoa käyttää useimmille ihmisille.

Hyvää raskausaikaa

Tämä on jälleen yksi sovellus, jota voit käyttää raskauden seurantaan. Voit ladata kaikenlaisia ​​tietoja, mukaan lukien painonnousu, ja seurata kaikkia näitä tietoja sovelluksen kaaviossa. Voit käyttää samaa toimintoa muille muuttujille, kuten tuntemillesi supistuksille.

Yllä olevat sovellukset ovat aina hyödyllisiä auttamaan sinua ymmärtämään enemmän raskaudestasi ja myös seuraamaan sitä. Jos olet raskaana, minkä tahansa edellä mainitun lataaminen ja käyttäminen on todennäköisesti erittäin hyvä päätös, varsinkin jos käytät niitä säännöllisesti.

Comments are closed.