Vinkkeja miten
Uutiset Blogi

Käytä viinitietoasi tehdäksesi vaikutuksen ystäviisi 5 upealla sovelluksella

Markkinoilla on tuhansia erilaisia ​​viinejä, ja ne kaikki tarjoavat jotain ainutlaatuista, mutta ellei sinulla ole erityisosaamista, et tiedä paljoakaan siitä, mitä siellä on. Älä huoli, sillä näinä päivinä sinun ei tarvitse tietää paljon, kun haluat ostaa täydellisen viinipullon tehdäksesi vaikutuksen ystäviisi. Sinun tarvitsee vain ladata muutama tietty sovellus, niin saat kaikki tarvitsemasi tiedot, joten katsotaan nyt muutama niistä ja voit testata niitä, jos ne kiinnostavat sinua.

Herkullinen

Voit katsoa niin monta viinipulloa kuin haluat, mutta ellet ole kokeillut niitä ennen, sinulla ei ole todellista tapaa tietää, miltä ne maistuvat, ellet tiedä viinistä. Suurimmalla osalla meistä ei ole aavistustakaan ja yleensä valitsemme pullon sen halvan hinnan tai etiketin houkuttelevuuden vuoksi. Tästä lähtien voit muuttaa sitä, mutta vain, kun olet ladannut Delectable-sovelluksen. Ota valokuva mistä tahansa viinipullosta, ja sovellus palauttaa sinulle kaikki tiedot, jotka haluat mahdollisesti tietää siitä.

WSTA kauppapäiväkirja

Tämä sovellus on hyödyllisempi Isossa-Britanniassa asuville, mutta koska ihmiset vierailevat eri puolilta maailmaa joka vuosi, siitä voi olla hyötyä kenelle tahansa. Se on sovellus, joka on omistettu listaamaan kaikki ympäri vuoden tapahtuvat viinitapahtumat, joten jos haluat mennä mukavaan viininmaistajaisistuntoon, voit katsoa päivämäärät nähdäksesi, mitä tapahtumia on lähellä. He myös järjestävät seminaareja kaikille niille ihmisille, jotka rakastavat saada tietoa viinistä, ja he jakavat palkintoja, jotta voit löytää piilotettuja helmiä ostettavaksi.

Berry Bros

Berry Bros on ainutlaatuinen sovellus, koska sen on tuonut sinulle kauppias, joka on toiminut samasta Lontoon myymälästä yli 300 vuotta. Kun he antavat sinulle tietoa viinistä, tiedät, että se tulee aina olemaan rahaa, koska heillä on enemmän kokemusta kuin melkein kaikilla muilla. Vaikka voit ostaa viiniä sovelluksen kautta, se on myös hyvä paikka etsiä tietoa, kun harkitset tiettyjä viinejä.

WineStein Sommelier

Jos menet ulos ravintolaan, tiedätkö, mitä viiniä haluat tilata aterian mukaan? Jos sinulla ei ole aavistustakaan, voit kysyä tarjoilijalta, mutta voitko todella luottaa hänen antamiinsa neuvoihin? Kaikki ravintolassa työskentelevät eivät ole viiniasiantuntijoita, joten käytä sen sijaan WineStein Sommelier -sovellusta. Sinun tarvitsee vain kertoa sille, mitä aiot syödä, ja se kertoo sinulle tarkalleen, minkä tyyppistä viiniä sinun pitäisi tilata, jotta et joudu pettymään ostokseesi.

WSET-viinipeli

Jotkut ihmiset saattavat todella välittää ostamastaan ​​viinistä, varsinkin jos he yrittävät koota kokoelmaa täyttämällä viinihyllyjään. Sen sijaan, että viettäisit vuosia kaiken viinin tutkimiseen, sinun kannattaa ladata tämä sovellus. Kun olet perehtynyt siihen, tiedät enemmän kuin 99 % väestöstä pullosta. Se on täynnä tietokilpailuja, ja sinun on työskenneltävä jokaisen tason läpi ja voit pitää itseäsi asiantuntijana, kun saavutat lopun.

Teet vaikutuksen ystäviisi

Kun tiedät paljon viinistä, se on erittäin hyödyllinen, kun yrität tehdä vaikutuksen ystäviisi. Lyön vetoa, että heillä ei ole aavistustakaan siitä, mitä ostaa tavallisen tuotemerkin lisäksi, joten jos valmistat aina maukkaita viinejä, he rakastavat sinua ja pyytävät neuvojasi.

Comments are closed.