Vinkkeja miten
Uutiset Blogi

4 automaattista teknistä keksintöä, jotka tekevät kodin siivouksesta helpompia käsitellä

Useimmat ihmiset pitävät kodinhoitoa ikävänä tehtävänä. Onneksi tekniikka kehittyy niin vauhtia, että tällä hetkellä on olemassa lukuisia laitteita, joiden avulla voit pitää kodin siistinä. Ostamalla useimmat niistä varmistat, että koti on mahdollisimman puhdas pienellä vaivalla. Jotkut suosituimmista tällaisista teknisistä vempaimista ovat:

Roomba

Tämä on todennäköisesti yksi suosituimmista pölynimureista. Tämä on automaattinen siivouslaite, joka liikkuu ympäri huonetta tai jopa koko talon siivoamalla lattiat. Siinä on tekniikoita, kuten infrapuna-antureita, jotka varmistavat, että se ei törmää esteisiin, vaan liikkuu niiden ympäri. Se, että se on levyn muotoinen, tarkoittaa, että sen on helpompi päästä ahtaisiin tiloihin, kuten istuinten alle, jotta puhdistus on mahdollisimman perusteellinen. Nämä laitteet maksavat 200–600 dollaria riippuen siitä, mistä ostat laitteen ja mitä toimintoja siitä tarvitset.

Itsepuhdistuva hiekkalaatikko

Jos omistat kissan, tämä on yksi laite, johon sinun kannattaa ehdottomasti harkita sijoittamista, kun haluat pitää kotisi siistinä. Hiekkalaatikon siivoamisen laiminlyönti voi saada kodin haisemaan todella pahalle, ja tätä tulisi siksi välttää mahdollisimman paljon. Itsepuhdistuva hiekkalaatikko on suunniteltu siten, että kun kissa on käyttänyt hiekkalaatikkoa, yksikkö imee jätteen ja sulkee sen. Tämä tarkoittaa, että vaikka et olisikaan kotona muutamaan päivään, voit olla varma, ettei hiekkalaatikko ole tehnyt siitä asumiskelvottomaksi.

Tarkoitus lemmikkieläimille kannettava imuri

Tämä on laite, joka on suunniteltu poistamaan kaikenlaista likaa, jota lemmikit saattavat jättää kotiin, mukaan lukien turkista. Se on suunniteltu käytettäväksi sekä huonekaluissa että matoissasi. Yksi imurin hienoista ominaisuuksista on UV-taustavalo, joka valaisee lattiaa puhdistettaessa ja lisää tahroja, jotta et menetä niitä. Näin et ole vain varma siitä, että kotisi on aina puhdas, vaan myös tuoksuu aina hyvältä.

Scrubing Bubbles -automaattinen suihkupuhdistin

Tämä on suihkupäähän kiinnitettävä laite, joka on erittäin tehokas kylpyhuoneesi puhdistamisessa. Se tekee tämän suihkuttamalla puhdistusliuosta suihkussa napin painalluksella. Vaikka se maksaa vain 25 dollaria, se auttaa tehokkaasti poistamaan hometta ja limaa, joka saattaa olla kylpyhuoneessa. Laitteen säännöllinen käyttö varmistaa, että sinun ei koskaan tarvitse kohdata limaa, kun käytät kylpyhuonetta.
Nämä ovat vain joitain korkean teknologian laitteista, joita voit käyttää nykyään kotisi siivoamisen helpottamiseksi. Useimmat niistä eivät ole niin kalliita kuin useimmat ihmiset luulevat, mutta ne tekevät kodin siivouksesta erittäin tehokkaita vaivattomaksi.

Comments are closed.